Fa'afefea ona Fai sikafu

O sikafu e le gata ina faʻamafanafanaina oe, ae faʻapea foʻi le tele o elemene masani.I aso nei, ave sikafu fulufulu mamoe e fai ma faʻataʻitaʻiga, Matou te faʻaali atu ia te oe auala eseese e 10 e fai ai sikafu.

Ta'amilosaga 1:O le sikafu e tautau 2: 1 faataamilo i le ua, ma le pito umi e afifi i le ua ma tuʻu i totonu o le matasele.

new7
new7-1

Ta'amilosaga 2: Ufi pito e lua o le sikafu i se pa'u pa'u, afifi i lou ua, kolosi i tua o lou ulu, ma afifi i lou ua.O le auala lea ou te fiafia e alu ai i fafo i luga o le auala.E matua faigofie ma tulaga ese.

new7-2
new7-3

Ta'amilosaga 3: sikafu ma le 2: 1 umi i le ua, o le pito umi o le li'o faataamilo i le ua, ona sosoo ai lea ma totonu o le mama, ona toso mai ai lea o le sikafu i totonu o le mama se tamai pu, o le isi itu o le sikafu i totonu. o le tamai pu, na iu ina tosoina lelei, e pei o se mimilo manaia laitiiti i le fatafata.

new7-4
new7-5

Taamilosaga 4: O loʻo tautau pea le sikafu i le ua ma le umi o le 2: 1, le pito umi o le ua, ona nonoa lea o le sikafu i pito uma e lua i se nonoa.O lenei ituaiga auala afifi e fetaui lelei mo teine ​​aulelei aulelei, e tusa lava pe vevela ma matagofie le pito i luma ma le itu.

new7-6
new7-7

Ta'amilosaga 5: Fa'atautau le sikafu i le afa i lou ua ma nonoa se nonoa matala i lou fatafata.O lenei sitaili e fetaui lelei mo le ofuina o se peleue ma e iai se sitaili laʻititi laʻititi.

new7-8
new7-9

Ta'amilosaga 6: Fa'asa'o le sikafu ma gaugau i le afa i le ua, fa'amau pito o totoe i totonu o le matasele.Ole fusi fa'aFalani masani lea, ma e lelei mo se uo tama.

new7-10
new7-11

Ta'amilosaga 7: Nonoa le sikafu atoa i se nonoa matala, ma le pito o le nonoa e fa'asaga i luma, afifi pito uma e lua o le sikafu i lou ua, ma fa'amau pito ta'itasi i totonu o le nonoa.

new7-12
new7-13

Ta'amilosaga 8: Nonoa le pito o le sikafu i ni nonoa se lua, ona mimilo solo lea ma afifi i lou ua.

new7-14
new7-15

Ta'amilosaga 9: Ufi le sikafu i lou ua, gaugau i afa e fai ai se pu la'ititi, ma fa'amau pito o le sikafu i totonu o le pu.

new7-16
new7-17

Ta'amilosaga 10: Ufi le sikafu i lou ua ma fa'amau pito o totoe i totonu o le matasele.

O auala ia e 10 e fai ai se sikafu mafiafia.O le isi taimi, o le a tatou fa'asoa atu pe fa'apefea ona fai se sikafu silika.

new7-18
new7-19

Taimi meli: Feb-24-2022